Budějovičtí volejbalisté drží neporazitelnost, nezaváhalo ani Brno

15.11.2015

Vedoucí týmy extraligy volejbalistů neměly v 6. kole vážnější problémy. Vedoucí České Budějovice hravě udržely neporazitelnost v domácím utkání s Ústím nad Labem a 3:0 vyhrálo i druhé Brno, které vyzrálo na Příbram.

Budějovičtí volejbalisté drží neporazitelnost, nezaváhalo ani Brno

Volejbalisté Českých Budějovic se na úterní Pohár CEV naladili jasnou výhrou. Stejně povedený výkon se pokusí zopakovat za tři dny a přes nizozemský Apeldoorn projít do osmifinále evropské soutěže.

„Předvedli jsme úplně bezchybný výkon na ztrátu. Po dobrém i po špatném příjmu jsme neudělali ani jednu chybu,“ pochvaloval si trenér Jihostroje Jan Svoboda.

Potěšit ho mohl i návrat do sestavy reprezentačního smečaře Tomáše Fily, který laboroval s kotníkem. „Tomáš dva týdny po zranění nehrál, proto nastoupil v dnešním utkání. Je zdravý, je v pohodě a hrál dobře,“ dodal kouč.

Benátky nad Jizerou porazily Ostravu 3:0 a středočeské derby v Kladně zvládli lépe hráči Odoleny Vody, kteří zvítězili 3:2.

Šlágr 6.kola Karlovarsko - Liberec se bude hrát až 25. listopadu, o den později pak zbývající duel ČZU Praha vs. Zlín. Program nabouraly evropské poháry v příštím týdnu.

 

Brno - Příbram 3:0 (18, 22, 23)

Nejvíce bodů: Hrazdira 14, Pražák 10, Goodell 8 - Renovica 19, Böhm 9, Šulista 6.

 

Autoři: ČTK

Zdroj: www.idnes.cz