Náš pohled na utkání: Wafle komentuje zápas v Liberci

19.01.2015
Sobotní zápas s Libercem,který jsme prohráli 3:1, popisuje navrátilec z Finska Ondřej Kubalec.

V sobotu jsme zavítali na půdu aktuálního lídra tabulky z Liberce a věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Severočeši měli v nohách dlouhé čtvrteční utkání s italskou Ravennou, a tak bylo naším plánem na ně vlítnout pěkně od začátku.
Náš pohled na utkání: Wafle komentuje zápas v Liberci
To se nám první set skvělě dařilo, a domácí jsme tlačili dobrým servisem a úspěšně jsem ztrátovali. Nicméně v koncovce jsme udělali o chybičku navíc a set nakonec brali domácí.
Podobný scénář měl i set druhý, kdy jsme si Liberec nenechali odskočit a drželi jsme se až do koncovky. Tu nakonec opět uhráli domácí po našich drobných zaváháních.
Ve třetím setu jsme zapli na 200% a od začátku jsme povzbuzeni excelentní obranou a protiútokem udržovali čtyř až pětibodový náskok, který vyústil v naši přesvědčivou výhru třetího setu.
V posledním dějství domácí byli přinuceni zapojit odpočaté hráče z lavičky a stabilním ztrátováním nás přehráli na obraně, zápas jsem tak prohráli 1:3.
 
Celkově jsme se však prezentovali nadstandardním výkonem, který je velkým příslibem do utkání proti tabulkově níže postaveným soupeřům než vedoucí Liberec. Nejvíce bodujícím hráčem utkání nebyl nikdo jiný, než Luboš Smrčina. Dále se v naší sestavě objevili Hruška, Zmrhal, Žaba, Pražák, Kubalec, Castello a střídající Licek s Rycheckým.

Bourej,

Wafle