Šelma Boulová: Série je srovnaná, na Olympu chceme uspět

22.03.2019

Čtvrtfinálová série brněnských Šelem je již v plném proudu – za sebou má dva zápasy, přičemž oba týmy si zatím drží domácí prostředí. Naposledy brněnské volejbalistky doslova přejely Olymp na domácí palubovce 3:0 na sety. Série pokračuje zítra v 17:00 v Praze, živě jej budou moci fanoušci sledovat na http://bit.ly/QF3PrahaBrno. Krátký rozhovor před třetím čtvrtfinále poskytla klubovému webu blokařka Kristýna Boulová.

Šelma Boulová: Série je srovnaná, na Olympu chceme uspět

Jak hodnotíš středeční zápas?

Hodnotím jej velmi kladně. Jsem ráda, že jsme se poučily ze sobotního nezdaru. Řekly jsme si v šatně, že do toho půjdeme hned naplno od začátku koncentrovaně a že nesmíme Olympu nic povolit. A to se podařilo. Hned na začátek jsme zatlačily na servisu, výborně nám fungovala obrana a i na útoku se nám dost dařilo.

Pro postup pořád platí, že musíme jednou vyhrát na Olympu. Co pro to udělat?

Rozhodně nechceme nic podcenit, série je srovnaná a jde se od začátku. Olymp se rozhodně nevzdá a i on bude chtít znovu potvrdit domácí prostředí. Ženský volejbal je dost nevyzpytatelný, ale pokud si stejně jako ve středu pohlídáme začátek zápasu, tak věřím, že to utkání můžeme zvládnout.

Během středečního zápasu vyhráli dva fanoušci limitovanou edici vína, o co šlo?

Pro fanoušky, kteří by rádi strávili večer s půvabnou smečařkou, jsme ve spolupráci s naším sponzorem vinařstvím Baraque představili naše víno. Toto vinařství má všechna vína postavená tak, že se jedná o nějakou osobnost. Už od začátku sezóny jsme o tom mluvili, že by jedno víno mohlo vzniknout přímo pro nás, resp. pro naše fanoušky. V týmu máme jednu z nejlepších hráček v extralize, a tak padla volba právě na smečařku.

Budou si jej moci fanoušci zakoupit?

Samozřejmě, tuto možnost budou mít v bufetu na všech domácích zápasech, a to jak našich, tak na zápasech mužů. Po předchozí domluvě lze zakoupit také v kanceláři klubu, která se nachází přímo na hale Kounicova.

Sestřih 1. čtvrtfinále:

Sestřih 2. čtvrtfinále:

 Autor: Matouš Müller